Dit moet je weten over Friends en Netflix

Auteur: , 3 Reacties
Netflix

Het hing al even in de lucht.

Wel of niet? Dat was de vraag voor een periode. Netflix Nederland komt vandaag met het officiële nieuws naar buiten. Hitserie Friends komt naar de streamingdienst! Vanaf 1 januari 2018 zijn alle seizoenen (1 t/m 10) Friends te zien op Netflix.

Het gaat in totaal om 236 afleveringen. Uren kijkplezier, mocht je de serie nog nooit hebben gezien. In ons land werd Friends veel aangevraagd via het formulier op de help-website van Netflix. Hierdoor heeft de online entertainment-service besloten de volledige serie voor de Nederlandse abonnees beschikbaar te maken.

Friends gaat over de levens van een hecht groepje vrienden in New York. Monica Geller (Courtney Cox), een wannabe chefkok met enkele neurotische trekjes, woont samen met jeugdvriendin en fashionista Rachel (Jennifer Aniston) in een appartement in Greenwich Village. De twee vriendinnen worden met (niet altijd wijze) raad en daad bijgestaan door de excentrieke masseuse Phoebe (Lisa Kudrow). Tegenover hen wonen best buds Chandler en Joey, respectievelijk gespeeld door Matthew Perry en Matt LeBlanc. Chandler is de eeuwige sarcast met een klein hartje en een onduidelijke baan in de ICT, Joey een flirterige Italiaans-Amerikaanse acteur wiens carrière maar niet van de grond lijkt te komen. De nerdy paleontoloog Ross Geller (David Schwimmer), broer van Monica en al net zo’n wijsneus als zijn zus, maakt de vriendengroep compleet. De zes personages komen elke aflevering samen in koffiehuis ‘Central Perk’ om hun perikelen op gebied van liefde, vriendschap en werk met elkaar te bespreken.3 reacties

Verdorie, ben net klaar met die 2 afleveringen per avond op Comedy Central, inclusief irritante reclame-blokken.. :D
Leuk zo’n bejaarde serie uit het vorige millenium ….
Weg met die oude meuk die de liefhebbers al 100x gezien hebben !

Betaal voor nieuwe 4K content, niet voor die oude remastered zooi.
@turbobrick: Mwah, jij misschien. Ik vind het persoonlijk wel leuk. Netflix is met name voor dit soort uitermate goed geschikt. Nieuwe 4K content is op zich leuk (alhoewel ik geen 4K TV heb dus lekker nutteloos) en nieuw is al helemaal geen garantie voor beter.

Persoonlijk mochten er wel wat meer comedy’s op Netflix zijn, en dat gebeurt nu! Van mij mogen er wel meer van dit soort series op komen. Kijkt prima weg, lekker korte afleveringen, geen reclame. Daarbij is een oude serie toevoegen goedkoper dan een een nieuwe 4K serie op poten zetten. En als laatste: Vraag! Mensen wilden dat gewoon graag! Simpel zat waarom ze dit gedaan hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).