Dit toestel combineert high-end specs met een zacht prijsje

Auteur: , 1 Reactie
Xiaomi Mi 6x: high-end specs voor een zacht prijsje

Bij Xiaomi weten ze hoe een zachte prijs gecombineerd kan worden met goede performance.

Een smartphone hoeft geen vermogen te kosten. Kijk maar naar de toestellen van Xioami. Het Chinese techconcern heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in vorm van de Mi 6X. De smartphone is bedoeld voor de Chinese markt, maar geeft tevens een inkijkje in een toekomstige strategie die we kunnen verwachten van het bedrijf.

Het toestel heeft bijvoorbeeld een 18:9 display, wat nieuw is. Het betreft een 2160 x 1080 LCD scherm, een Snapdragon 660 processor en een dubbele 20-megapixel camera. Aan de voorzijde zit een eveneens 20-megapixel camera met flits. Daarnaast komt het toestel met een vingerafdrukscanner en een USB-C ingang. Opvallend genoeg beschikt de smartphone niet over een 3.5mm-ingang.

De Mi 6X is 7.3mm dik en weegt 166 gram. Xiaomi lanceert de smartphone in de kleuren zwart, rood, blauw, goud en roze. Het toestel kost 1599 yuan, omgerekend 207 euro.1 reactie

Beter kun je wachten op de ‘global version’ hiervan, die naar verluidt ‘Mi A2’ gaat heten. Die zal dan wel zijn voorzien van ondersteuning voor de B20 (800 MHz) LTE band én van stock Android, zoals de voorganger Mi A1 dat ook bood.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).