Dit zijn de 4 nieuwe Boosted Board modellen

Auteur: , 5 Reacties
Boasted

De maker van elektrische skateboarden heeft de line-up compleet vernieuwd.

Het in San Fransisco opererende Boosted heeft haar Boards vernieuwd. De reeds bestaande modellen zijn compleet opgefrist en tevens introduceert het merk nieuwe boards. De line-up bestaat voortaan uit de Boosted Mini S, Boosted Mini X, Boosted Plus en de Boosted Stealth.

Boasted

De Boosted Mini S is de goedkoopste van het stel. Het skateboard kost 749 dollar. Qua grootte is het vervoersmiddel vergelijkbaar met een origineel deck. De topsnelheid van dit model bedraagt 28 km/u en een bereik van 11 kilometer. De Boosted Mini X is het gepeperde model. Deze variant is met 999 dollar een stukje prijziger, maar kent een dubbele actieradius (22 kilometer) en een topsnelheid van 32 km/u.

Boasted

Dan de reguliere modellen die zijn vernieuwd. De 1.399 dollar kostende Boosted Plus heeft een topsnelheid van 35 km/u, komt met een bereik van 22 kilometer en is voorzien van een nieuw design. De Boosted Stealth is het voorlopige topmodel. Dit model kost 1.599 dollar, kent een topsnelheid van 38 km/u en heeft nog eens 22 kilometer bereik ten opzichte van de Boosted Plus.

Boasted

Videomaker Casey Neistat is al sinds de oprichting van Boosted een gebruiker. Het Californische bedrijf heeft dan ook een gloednieuw exemplaar opgestuurd naar de YouTuber. Je checkt de video hieronder.5 reacties

Wat een vette boards… Bookmarked!
Wel jammer dat je hier in Nederland (officieel) niet mee op de weg mag (net als al die hoverboards)
@av_diver: En waarom niet ?? wat is de officiële reden.
@hzw:
Heeft te maken met type goedkeuring, verzekering etc. Heeft ook iets te maken met het ontbreken van een stuur op een gemotoriseerd voertuig.

Zie ook hier bij betrouwbare bron:
https://radar.avrotros.nl/nieuws/detail/klein-gemotoriseerd-vervoer-zoals-elektrische-skateboards-mag-je-ermee-de-weg-op/?
vreemd dat ze zulke dure boards op de markt brengen met een riem aandrijving, exact waar veel gebruikers over klagen, er zijn veel goedkopere boards met een hub aandrijving, waarbij de motor in het wiel zit. minder slijtage, betrouwbaarder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).