Doe 3 minuten niets en krijg een biertje als beloning

En daar staat weer iemand op het punt om niets te gaan doen
Honden en andere semi-intelligente wezens zijn te trainen door ze een beloning te geven nadat ze een truukje doen. Dit truukje zullen ze dan vaker doen, hopende op een beloning. Werkt het ook als je mensen 3 minuten lang uit hun hectische bestaan trekt en ze helemaal niets laat doen?

Vermoedelijk was dat de vraag die de Bulgaarse tak van Amstel bezig hield toen ze dit apparaat ontwierpen. We hebben al eerder een apparaat gezien wat koffie geeft als je gaapt, of een biertje als je het juiste paspoort hebt, maar voor deze hoef je letterlijk niets te doen.

Nadat je op een knopje drukt en 3 minuten op een stip stil staat, klinkt er een belletje en wordt het wachten beloond. Het klinkt makkelijk, maar met mobiele telefoons en ons drukke leven wat ons continu afleidt is het lastiger dan het lijkt.

Gezien de rij die zich achter het apparaat vormt lijkt het te werken. Ook helemaal niets kan je belonen, en dit moedigt anderen aan om ook even stil te staan. En daarna lekker van een biertje te genieten.

[gv data=”QT8X_upKclo”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *