Doe je partner een plezier en draag deze gadget in bed

Auteur: , Geen reacties
Doe je partner een plezier en draag deze gadget in bed

Je lijkt op een zakenman die zijn Bluetooth headset nog inheeft, maar in feite is het een wondermiddel voor je slaapgenoot (of genoten) om je heen.

Het apparaatje heet namelijk de Snore Circle en moet snurken tot de verleden tijd maken. Erg handig is het product overigens niet. Je bent min of meer verplicht om gedurende de nacht op één zijde te liggen. Met je oor op de gadget leunen lijkt ons namelijk niet erg comfortabel.

We zien wel eens vaker producten voorbijkomen die de strijd met snurkers aangaat, maar dit product pakt de bron van het snurken letterlijk aan. De Snore Circle detecteert wanneer je begint met snurken en geeft vervolgens kleine vibraties en trillingen af. Dit moet ervoor zorgen dat je direct stopt met snurken zodat je bedgenoot plezierig kan doorslapen.

De makers proberen via Indiegogo het project te funden. Snore Circle moest 25.000 dollar opbrengen en dit doel is onlangs bereikt. Early birds kunnen de gadget voor 69 dollar kopen en de eerste leveringen zullen vanaf november de deur uitgaan.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).