Drama: Sony haalt Cyberpunk 2077 uit PlayStation Store

Drama: Sony haalt Cyberpunk 2077 uit PlayStation Store

Een drama voor de makers, want zo lopen ze veel inkomsten mis. Cyberpunk 2077 is niet langer in de PlayStation Store te vinden.

De lancering van Cyberpunk 2077 was iets dat de makers ongetwijfeld anders voor zich zagen. De game draait voor geen meter op de oudere generatie consoles. Zo slecht, dat Sony nu heeft besloten Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store te verwijderen. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel. CD Projekt Red, de makers achter Cyberpunk 2077, krijgen de game pas weer in de store als de bugs gefixt zijn.

Met het verwijderen van Cyberpunk 2077 uit de PS Store krijgen gamers ook de kans om hun geld terug te vragen. Wie tevreden is over de game mag deze overigens gewoon houden. Gamers de het spel via de PlayStation Store hebben aangeschaft kunnen de game gewoon door blijven spelen.

Het is afwachten hoelang Cyberpunk 2077 niet beschikbaar is in de PlayStation Store. Feit is dat dit natuurlijk de game verkopen van het spel enorm gaat beïnvloeden. En zo sluit CD Projekt Red 2020 af op een manier die ze niet graag zagen. Eigen schuld, dikke bult zullen critici zeggen. Een game die nog niet af is uitbrengen is een groot risico. En daar komen de makers van Cyberpunk 2077 nu op de harde manier achter.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *