DVD-versie James Bond: Spectre gelekt via torrent-sites

Auteur: , 1 Reactie
James Bond: Spectre lekt uit

De makers van een aantal grote bioscoopfilms zullen een fijne kerst gehad hebben, want een aantal populaire titels lekte de afgelopen dagen uit via torrentsites.

De piraterijgroep Hive-CM8 zegt te beschikken over veertig DVD-kopieën van populaire Hollywood-films en lekte er in eerste instantie elf. Onder deze elf titels bevinden zich onder andere James Bond: Spectre, Steve Jobs en The Hateful Eight. Ze werden eerst geüpload naar afgeschermde torrentsites, maar zijn inmiddels ook te vinden op The Pirate Bay en Kickass Torrents. Ook de rest van de titels zou onderweg zijn.

Volgens TorrentFreak hebben tienduizenden mensen de films al gedeeld en loopt het aantal downloads in de miljoenen. Het is nog onbekend hoe Hive-CM8 aan alle films komt, maar het lijkt te gaan om ‘screeners’: dvd’s die al voor de bioscooprelease verstuurd worden naar de media en mensen uit de filmwereld.

Hollywood zou inmiddels duizenden verzoeken hebben verstuurd om de torrents offline te laten halen, maar vermoedelijk is het al te laat om te voorkomen dat iedereen de films ook buiten de bioscopen kan bekijken.1 reactie

Het zijn natuurlijk maar dvd kwaliteit leks maar als je echt niet kunt wachten op de HD versie’s doen ze niet onder voor de versie’s die straks op dvd uitkomen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).