Een eerste blik op de iPhone 7s

iPhone 7s
Verwacht geen spectaculaire vernieuwingen.

Apple presenteert dit jaar drie nieuwe iPhones. De iPhone 7s, de iPhone 7s Plus en de iPhone 8. Over de 8 is al veel gezegd en geschreven. Over die andere twee toestellen is het wat stiller. Dat is niet zo heel vreemd, aangezien er weinig valt te vertellen over de iPhones. De twee smartphones zijn letterlijk een update van de voorganger.

Nieuw gelekt materiaal leert wat we kunnen verwachten. Zo lijkt het erop dat de iPhone 7s en iPhone 7s Plus geen waterbestendige (IP68) smartphones gaan worden. Net als de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus kun je een IP67-certificaat verwachten. Dit betekent dat regen, of druppels water geen probleem zijn. Ook is een toestel met certificaat tot op zekere hoogte stofbestendig.

De verwachting is dat Apple in september de drie nieuwe iPhones gaat aankondigen. De iPhone 7s en 7s Plus krijgen een vergelijkbaar prijskaartje met de huidige toptoestellen van Apple. De iPhone 7 en 7 Plus zullen dalen in prijs. De iPhone 8 zal het vlaggenschip zijn met een vermoedelijk vanafprijs van 1.000 euro. (via Weibo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *