Een eerste blik op de Pixel 4 XL

Auteur: , Geen reacties
Een eerste blik op de Pixel 4 XL

Een mix van de laatste ontwikkelingen op Android-gebied in een nieuwe telefoon.

Later dit jaar komt ook Google weer met een nieuwe Pixel-smartphone. Over deze toekomstige Pixel 4 XL is nu de eerste info naar buiten gekomen dankzij SlashLeaks. De lekkers beweren dat de nieuwe smartphone van Google enkele interessante vernieuwingen krijgt ten opzichte van zijn voorganger. Google moet wel, want de concurrentie zit niet stil.

De Pixel 4 XL krijgt naar verluidt twee camera’s op de achterkant. Bij de Pixel 2 XL en de Pixel 3 XL is hier nog sprake van een enkele camera. Verder spreekt men over een randloos scherm, met een gat voor de camera. Dit kennen we natuurlijk van de zeer recente Samsung Galaxy S10. Pixel 3 leek wat dat betreft meer op een moderne iPhone of Huawei Mate 20 Pro, met een flinke notch aan de voorzijde.

Een andere nieuwigheid is het feit dat de vingerafdrukscanner waarschijnlijk in het scherm verwerkt gaat worden. Ook dit is een technologische ontwikkeling die we steeds vaker zien. Huawei en OnePlus waren er met de Mate 20 Pro en de 6T vroeg bij. Inmiddels lijkt de techniek gemeengoed te worden. Ook de nieuwe Galaxy S10 heeft een vingerafdrukscanner in het scherm. Google heeft geen commentaar op de berichtgevingen. De nieuwe Pixel 4 XL kunnen we in het najaar van 2019 verwachten.

Een eerste blik op de Pixel 4 XLEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).