Een eerste blik op Fortnite seizoen 6

Fortnite
Epic Games geeft alvast een tipje van de sluier.

Terwijl Fortnite seizoen 5 momenteel keihard gaande is, werkt Epic Games op de achtergrond aan een gloednieuw seizoen van het belachelijk populaire spel. Uiteraard brengt seizoen 6 de nodige niewue uitdagingen met zich mee, maar er staan ook andere vernieuwingen op de planning met dit kersverse speelseizoen.

Fortnite 6 krijgt namelijk een audiovisuele wijziging. Epic Games gaat naar aanleiding van feedback een aanpassing doen. Het geluidseffect van voetstappen worden opnieuw gekalibreerd en afgesteld. Dit moet een betere speelervaring opleveren voor gamers. Zeker gamers die spelen met een koptelefoon. Door deze aanpassing moet de omgeving qua geluid beter in kaart worden gebracht. Pro’s kunnen door goed te luisteren naar de voetstappen achterhalen waar de vijand zich begeeft. Dat is nu nog niet optimaal afgesteld.

Dit is slechts een greep uit de vernieuwingen die Fortnite met seizoen 6 te wachten staat. Er komen ook betere geluiden voor de glider, inclusief een nieuw audio effect. Er staan nog meer audiovisuele updates te wachten, maar die worden uitgerold naarmate seizoen 6 vordert.

Fortnite seizoen 6 staat gepland voor een release op 27 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *