Onverwoestbare permanent marker, omdat waarom niet?

Hamer? Geen probleem!
Ooit wel eens midden in de rimboe gezeten en tot de ontdekking gekomen dat de permanent marker in je binnenzak toch niet tegen al dat geweld opgewassen is? Met de Cold Steel Shark Tactical Marker heb je dat probleem nooit meer.

Oplossingen voor problemen waarvan je niet eens wist dat je ze had zijn de beste. Zoals bovenstaand permanent marker-dilemma. Er zullen maar weinig mensen rondlopen die een pen zoeken die compleet onverwoestbaar is, maar voor die specifieke personen is het een heel groot probleem.

Deze marker zou, volgens ThinkGeek, zelfs een auto over zich heen moeten overleven. De enige zwakke plek is de clip, en gelukkig is die niet mission-critical voor het functioneren van de marker. Voor 8 dollar ex verzending zijn er vast wel goedkopere markers te vinden, maar zeker geen stevigere.

7 reacties

  1. “Deze marker zou, volgens ThinkGeek, zelfs een auto over zich heen moeten overleven.”

    Is dat indrukwekkend dan? Ik durf gerust mijn hand onder een wiel te steken van een wagen, en er dan over te laten rijden. ( zoek gerust maar op “hand crush by car” op youtube en wees verbaasd ). Oh, en ik heb dit ook al geprobeerd, en viel heus wel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *