Een selfie stick staat centraal in deze hilarische Doom-mod

InstaDoom
Mods kunnen de levensduur van klassieke games flink oprekken, al kun je je afvragen of deze selfie stick-mod met Instagram filters de klassieke shooter ook daadwerkelijk beter maakt.

Modder Linguica heeft de retroshooter Doom naar 2015 gesleurd met InstaDoom, een mod voor de game die twee zaken toevoegt die altijd al ontbraken: Instagram filters en een selfie stick.

De gedachtengang van Linguica is nog niet eens zo gek: als games als Grand Theft Auto V en Zelda: The Wind Waker HD een selfiefunctie ondersteunen, waarom zou dat dan niet kunnen werken in shooters?

Instadoom

Filtertje erbij
Met InstaDoom rust je jouw personage uit met een moderne selfie stick, zodat je jouw strijd tegen gruwelijke monsters vast kunt leggen voor het nageslacht. Als je tevreden bent met je duckface kun je er vervolgens nog 37 verschillende Instagramfilters overheen smijten om voor wat extra stijl te zorgen.

De mod slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar wij konden er wel om lachen, zeker omdat je er zelf mee aan de slag kunt door de mod via deze link te downloaden. In een periode waarin de selfie stick links en rechts verboden wordt, kunnen fans van de fotostok in ieder geval nog losgaan in de virtuele wereld.

instadoom

Meer mods?
Op zoek naar meer vermakelijke mods? Neem dan vooral eens een kijkje naar onze lijst met de negen beste mods voor populaire videogames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *