Eerste aflevering Game of Thrones S8 gelekt!

Auteur: , Geen reacties
Eerste aflevering Game of Thrones S8 gelekt!

De serie heeft een reputatie hoog te houden.

Game of Thrones is de populairste serie onder torrentboeren. Dit heeft niet alleen te maken met de grote fans en de ontzettende goede kwaliteit van de serie. Game of Thrones is door zijn HBO-exclusiviteit ook lastig te ontvangen. Niet iedereen kan met alle gemak de serie zomaar kijken, wat het illegaal downloaden van de tv-serie populair maakt.

Augustus 2017 was het einde van seizoen 7 van Game of Thrones. Fans wachten wat dat betreft al een tijdje op het nieuwe en tevens laatste seizoen van de reeks. Game of Thrones wordt uitgezonden via HBO, maar ook andere netwerken die de serie ingekocht hebben mogen de show uitzenden. Zo ook DirecTV.

Er ging echter iets mis bij DirecTV Now. De dienst deelde per ongeluk vier uur voor aanvang van de première al de eerste aflevering. Een ramp voor HBO, maar gelukkig ging het om slechts enkele uren. Er had pas echt stront aan de knikker geweest als het om dagen of zelfs weken zou gaan. In een reactie stelt DirecTV er alles aan te doen om een herhaling te voorkomen. De eerste aflevering van seizoen 8 is vandaag in Nederland voor het eerst officieel te zien voor Ziggo-klanten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).