Eerste foto’s van de Galaxy S5 nu al te zien

Auteur: , 7 Reacties

De Samsung Galaxy S5 zal tijdens het Mobile World Congress deze avond pas gepresenteerd worden. Toch kunnen we het toestel nu al aanschouwen.

Iemand kon het niet laten en heeft het uiterlijk van de Samsung Galaxy S5 nu al wereldkundig gemaakt. De gelekte foto’s tonen een toestel zoals we hem ongeveer al hadden verwacht. Met de gepubliceerde afbeeldingen zijn ook een aantal kenmerken bekend gemaakt.

De Galaxy S5 is waterdicht, voorzien van een 16 megapixel camera en de inmiddels bekende vingerafdrukscanner. Het wachten is op vanavond, dan weten we alle details van Samsung’s nieuwe vlaggenschip.

Links: Galaxy S5. Rechts: Galaxy S4
Links: Galaxy S5. Rechts: Galaxy S47 reacties

Ze kunnen daar nog steeds geen mooie dingen maken.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsaaaaaaaaai.

Nog steeds dezelfde vorm en plastic look, al jaren dezelfde pictogrammen… Net zoals apple overrated.
Kolere wordt dat ding nou weer groter?
Ik dacht dat ze een tijdje geleden nog beweerden dat er een radicaal nieuw design kwam vanaf de 5e generatie? Jammer dat ze niet durven te evolueren nadat eenmaal één succesvol ontwerp (S3) gemaakt was. Met succesvol insinueer ik verder niet dat ik het ontwerp mooi vind..
En ik maar denken dat die randen (bazel?) om het scherm smaller werd/verdween. Die groei in lengte is ook niet bepaald positief.
Hoe meer ik het bekijk, hoe meer gedateerd ik het vind. Die achterkant met putjes ziet er snel vuil uit, voorkant lijkt sprekend op de S3. Nog steeds erg veel plastic look, oude icoontjes op het scherm, een camera uitsparing zoals 10 jaar geleden…

Is dit een top smartphone van een “toonaangevend” bedrijf? Treurig dan.
Allemaal aanstellers hier dit is dus de goedkopere versie van de S5

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).