Ein-de-lijk: Project Cars heeft een definitieve releasedatum

Project-Cars-Releasedatum
Al sinds het einde van vorig jaar zitten racefans te wachten op het veelbelovende Project Cars. Hun geduld is flink op de proef gesteld, maar vandaag maakte de ontwikkelaar eindelijk de definitieve datum bekend waarop we de game in huis kunnen halen.

Eind 2014 was de oorspronkelijke releasedatum voor Project Cars, maar omdat ontwikkelstudio Slightly Mad Studios nog wat extra tijd nodig had om de game zo goed mogelijk te maken en foutjes eruit te werken, is de game meerdere malen uitgesteld. De datum die uitgever Bandai Namco zojuist bekend maakte zal echter niet meer verschoven worden: op 7 mei ligt de game in de winkels voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Extraatje
Aan die paar maanden extra wachttijd hebben we in ieder geval nog wel een leuk extraatje overgehouden. Iedere maand zullen er gratis extra auto’s aan Project Cars toegevoegd worden als DLC, te beginnen met de Lykan Hypersport.

Zet het dus in je agenda: op 7 mei gaan we zien of Project Cars de hype waarmaakt.
[gv data=”dqsCDqdzI6s”][/gv]

3 reacties

  1. in vergelijking met Forza 5, waar staat Project Cars dan? Is het méér een simulator, of juist wat toegankelijker? En kan er ook online worden gereden?

    • @SCscreamGT2: Project Cars staat zeker weten aan de simulatorkant van het spectrum. Online racen is mogelijk, maar schijnt vrij gebrekkig te zijn op de consoleversieconsoleversies (races met 16 man ipv 32, zoals op de PC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *