Eindelijk is YouTube Premium wél de moeite

Auteur: , 1 Reactie
Eindelijk is YouTube Premium wél de moeite

Content bekijken, waar je ook bent, in de hoogste kwaliteit.

De betaalde dienst van YouTube is fijn als je fan bent van comfort. Zo verdwijnen met YouTube Premium advertenties voor en tijdens de video’s. Een andere, zeer welkome, mogelijkheid is dat je video’s kunt downloaden. Erg handig op dit moment, nu de zomervakantie voor de meeste van ons gaande is.

Om je tijdens een vliegtuigvlucht, of een ander saai moment, te vermaken is de offline functie van YouTube Premium erg prettig. Je helpt je zelf door een week voor vertrek geen video’s uit je abonnementen te kijken. Zo heb je voldoende content om te checken als je in het vliegtuig of in de auto stapt, op weg naar de vakantiebestemming.

Dat is nu zeker de moeite met een update die gaat komen naar YouTube Premium. Tot op heden was het mogelijk om video’s in max 720p te downloaden, maar daar gaat verandering in komen. Via Android Police is naar buiten gekomen dat je straks ook 1080p video’s kunt downloaden. De verandering werd gespot in India. Vooralsnog lijkt het wel dat alleen iOS de update krijgt.1 reactie

Het is zeker de moeite maar gewoon veels te prijzig.
Er zijn TEVEEL diensten die mensen graag hebben en straks heb je 5 van die 12-15 euro per maand diensten lopen ….
Het samen doen met family accounts is een gedoe en werkt ook steeds lastiger (locatie afhankelijk).

Als ze met zoiets zouden komen voor 4.99 per maand dan zouden VEEL meer mensen dat overwegen en komt er toch wat binnen.

Tevens zouden ze het moeten koppelen aan je Google status, en mensen die veel voor google doen dmv reviews, foto’s plaatsen, vragen benantwoorden (en dus indirect Google aan info en dus geld helpen) belonen met een dergelijke account of flinke korting ipv ‘Badges’ waar je niks aan hebt.
Moet je eens kijken hoeveel data er dan extra binnen komt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).