Apple Mac MacBook

Er komt een compleet nieuwe MacBook!

Er komt een compleet nieuwe MacBook!

Eindelijk gaat het ontwerp van de MacBook op de schop. En dat is niet zo heel ver weg meer. Dit weten we voor nu.

Het uiterlijk van de MacBook is al jaren hetzelfde. Natuurlijk is het een heel kenmerkend ontwerp, maar tegelijkertijd ook een beetje saai. Af en toe heeft Apple kleine wijzigingen doorgevoerd aan het ontwerp. Dat deed het Amerikaanse bedrijf onder meer met de introductie van de Touch Bar. Of dat overigens zo’n verbetering is ten opzichte van de fysieke knoppen laten we even in het midden.

Als je toe bent aan iets nieuws en wel graag een MacBook overweegt dan zal je volgend jaar op je wenken bedient worden. Volgens Apple analist Ming-Chi Kuo komt het techbedrijf in de tweede helft van 2021 met een volledig nieuwe MacBook. Ook zou de Apple Watch een nieuw uiterlijk krijgen, aldus de analist.

Hoe de nieuwe MacBook er gaat uitzien in vergelijking met het uitgaande model is niet bekend. Apple kennende zal het ontwerp niet compleet op de schop gaan, maar wie weet wat het bedrijf in petto heeft. Apple heeft de afgelopen periode vooral onderhuidse aanpassingen doorgevoerd aan de MacBook. De grootste wijziging is natuurlijk de komst van de M1 chipset, dit najaar. (via 9to5Mac)

2 reacties

  1. Ik ben beslist geen apple fan, maar ik moet zeggen dat ik het uiterlijk van de verschillende macbooks nog steeds niet out-dated vind. Sterker nog, ik vind ze de mooiste op de markt. Ben echt benieuwd hoe dit verbeterd gaat worden.

    • Zeker een mooi design maar wel al 10 jaar ofzo hetzelfde, en mensen die upgraden willen dan vaak toch wat anders zien.
      Er zijn ook zat goede auto’s maar uiteindelijk komt na een paar jaar altijd wel een facelift en een aantal jaar erna een nieuw model.
      Zou leuk zijn als Apple eens komt met Matzwart ofzo ipv de eeuwige zilveren of ‘spacegray’ Macbook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *