Er komt een goedkopere Bitcoin-smartphone

Auteur: , Geen reacties
Er komt een goedkopere Bitcoin-smartphone

Deze is wel betaalbaar voor iedereen.

HTC heeft de strijd om de beste smartphones verloren. Jaren probeerden ze competitief mee te doen met de rest, maar met de komst van nieuwe merken de afgelopen jaren is HTC een beetje in de vergetelheid geraakt. Dit betekent echter niet dat HTC de strijdbijl heeft begraven. Het techbedrijf probeert op een originele manier toch klanten voor zich te winnen. Dit doen ze met de ‘Bitcoin-smartphone’.

Vorig jaar introduceerde het merk de Exodus 1. Deze smartphone werd op de markt gelanceerd voor omgerekend 830 euro. Voor wie dat iets te heftig is komen de Taiwanezen nu met een goedkopere variant op de Exodus 1, genaamd Exodus 1s. Een exacte prijs is niet bekendgemaakt, maar het ding moet ongeveer tussen de 250 en 300 euro gaan kosten.

Ondanks een aankondiging is HTC nog wat geheimzinnig over de instapper. Informatie met betrekking tot het display, de processor en de camera is tevens niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de Exodus 1s kan fungeren als een dubbele node. Dit betekent dat de smartphone crypto transacties zowel kan controleren als terugzenden. Uiteraard is er ondersteuning voor de Zion wallet app van HTC. Dit najaar komt de Exodus 1s op de markt.

Lees ook: Bitcoin lijkt onstuitbaar na nieuwe Aziatische kapitaalinjectieEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).