FIFA 20 schopt Marco van Basten uit de game

Auteur: , 1 Reactie
FIFA 20 schopt Marco van Basten uit de game

De oud-voetballer is niet langer aanwezig in de game.

EA heeft drastische maatregelen genomen met betrekking tot Marco van Basten. De oud-voetballer en analist bij Fox Sports deed recent een nogal onhandige uitspraak op televisie. Hij zei “Sieg Heil” naar aanleiding van een Duits interview dat vlak daarvoor werd gegeven door een collega.

In Nederland is van Basten al door het stof gegaan en heeft de analist zijn excuses aangeboden. De oud-voetballer is tijdelijk op non-actief gezet en in Nederland zal de storm uiteindelijk overwaaien. Hoe anders is dat met de internationale reputatie van van Basten.

De uitspraak kan hem nog jaren achtervolgen en heeft internationale consequenties. EA heeft besloten Marco van Basten te verwijderen uit FIFA 20 naar aanleiding van de uitspraak. De oud-voetballer was een ICON-item in de Ultimate Team modus. In een verklaring spreekt EA over een verwijdering tot nader order, maar hou er rekening mee dat de Nederlander nooit meer zal terugkeren in FIFA 20.1 reactie

Jezus, het politieke correctheidsfascisme slaat echt door, allemaal gezeik over een slecht grapje; terwijl EA gokspelen aan kinderen verkoopt; walgelijke hypocrisie !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).