Firefox komt met nieuwe feature: de vergeet-knop

Firefox komt met nieuwe feature: de vergeet-knopWanneer je vaak gebruik maakt van een gedeelde computer, dan maak je misschien wel gebruik van de ‘private browsing’ optie. Vergeet je dat wel eens, dan doe je er goed aan voortaan Firefox te gebruiken.

De nieuwe feature heet, hoe kan het ook anders, Forget. De browser bestaat tien jaar en heeft daarom heeft Mozilla een aantal nieuwe opties gelanceerd, waaronder dus Forget. Wanneer je gebruik wilt maken van deze tool, zul je de laatste versie van de browser moeten gebruiken. Als dit niet het geval is kan je ‘m hier downloaden.

Wanneer je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd, krijg je vanzelf een tour langs de nieuwe features van de browser. Het enige wat je hoeft te doen is deze toe te voegen. Dankzij Forget kan je op een makkelijke wijze je internetgeschiedenis monitoren en eventueel razendsnel verwijderen.

Forget is namelijk een functie die je meteen kunt aanklikken, waarna je een bepaalde periode selecteert om je cookies en surfgeschiedenis te verwijderen. Daarnaast blijft het ook gewoon mogelijk om in het menu onder geschiedenis de rest van je surfgeschiedenis te bekijken of te verwijderen. Forget maakt het dus vooral een stuk makkelijker en sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *