Fortnite introduceert nieuwe Playground oefenmodus

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Een mooie update voor nieuwe spelers.

Als nieuwkomer in Fortnite wordt je, omdat het een online multiplayergame is, meteen in het diepe gegooid. Tijd om te wennen is er bijna niet, want je hebt te maken met andere spelers die veel meer ervaring kunnen hebben.

Epic Games snapt dat nieuwelingen het spel willen proberen en dat niet meteen op een competitief online veld willen doen. Daarom brengt het spel vandaag Playground Mode. De nieuwe modus is onderdeel van update v4.5. Met Playground Mode kunnen spelers op een kopie-versie van het speleiland oefenen.

Er kunnen maximaal vier andere spelers meedoen met een sessie. Wel opletten, want Epic Games heeft voor deze modus friendly fire ingeschakeld. Middelen om te bouwen spawnen bovendien 10 keer sneller in vergelijking met een echt potje. Daarnaast zijn er 100 lama’s aanwezig die vallen, materialen, gezondheid en schilden brengen. Verspreid over het eiland zijn verder tal van ammunitieboxen te vinden. Zo kom je dus niet zonder kogels te zitten.

Naast nieuwe gamers, kunnen ook veteranen met Playground Mode aan de slag. Bijvoorbeeld om nieuwe wapens of items te testen of om een nieuwe strategie uit te proberen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).