Waarom Fortnite dit nieuwe SMG-wapen aanpakt

Auteur: , 1 Reactie
SMG

Het moet immers geen overpowered feestje worden.

Hoewel ontwikkelaars nieuwe items altijd grondig testen, kan het toch voorkomen dat de balans niet correct is. Dat is in Fortnite met dit nieuwe SMG wapen gebeurd. Het item werd onlangs met de v5.10 update aan de game toegevoegd, maar het wapen kon op een stroom aan klachten rekenen.

Gamers waren van mening dat het SMG wapen veel te overpowered was. De vuursnelheid en de hoge capaciteit waren veelgehoorde klachten. Tijdens het begin van een game waren spelers alleen nog maar bezig om zo snel mogelijk het nieuwe SMG-wapen te bemachtigen, zodat ze tijdens een potje eenvoudig kills konden maken.

Epic Games is op de hoogte van de issues en heeft een fix doorgevoerd. De damage, accuraatheid en de afstand van het wapen zijn behoorlijk ingeperkt. Zelfs zo ver dat je kunt afvragen of mensen nog gebruik willen maken van de SMG, maar dat terzijde. Daarnaast zijn de drop rates van de SMG teruggeschroefd, zodat ze minder voorkomen tijdens een game. Een video van het wapen in actie check je hieronder.1 reactie

het Belgische FN P90 wapen speelt een hoofdrol in dit succesnummer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).