Gaat deze The Walking Dead kinderfotosessie te ver?

Auteur: , 2 Reacties
The Walking Dead met kinderen

De ietwat onsmakelijke plaatjes zorgen op dit moment voor veel ophef.

Dat het er in het nieuwe seizoen van The Walking Dead er allerminst zacht aan toe gaat, is niet onopgemerkt gebleven. Nu de winterstop is ingelast voor seizoen 7 is er genoeg tijd om in te haken op het succes bloederige serie. Maar onderstaande kinderfotoshoot gebaseerd op The Walking Dead maakt op het moment wel heel erg veel los.

De afbeeldingen zijn afkomstig van ‘Alana Hubbard of Mother Hubbard Photography‘. Dit account plaatste enkele dagen geleden de betreffende fotoserie op Facebook, met daarin alleen maar kinderen die enkele bloedstollende momenten naspelen.

Dat de foto’s veel controversie oproepen is niet gek, aangezien de serie zeker niet kindvriendelijk te noemen is. Als reactie op de vele kritiekuitingen meldt Alana dat ‘alle ouders 100 procent achter dit project staan en het eindresultaat ontzettend waarderen’.

Vooral wanneer je zelf de serie volgt, kunnen enkele nagespeelde momenten je letterlijk kippenvel bezorgen, aangezien je de (hoogstwaarschijnlijk bloederige) afloop ervan hebt gezien. De gehele fotoshoot vind je terug op de Facebook-pagina van de fotograaf.

The Walking Dead kinderversie

De trouwe kijkers die in spanning afwachten totdat de echte ‘The Walking Dead’ weer begint, moeten nog een tijdje geduld hebben. Op 12 februari begint de serie met het vervolg op seizoen 7 na een korte winterpauze. Mocht je niet meer volledig op de hoogte zijn van alle gebeurtenissen, bekijk dan deze geinige recap met John Cleese.



2 reacties

Wat dachten de ouders?!? Wat IS kan, kunnen wij ook? Crisis
Ach wat boeit dat nu, in mijn kinderjaren heel wat gemoord en oorlog gevoerd in het bos met vriendjes, tegenwoordig zitten die suffe kindjes achter medal of honor of cod iedereen te vermoorden ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).