Galaxy Note 8 Emperor Edition: keizerlijke uitvoering

Auteur: , 1 Reactie
Samsung Galaxy Note 8

Is de normale Samsung Galaxy Note 8 niet goed genoeg voor je, dan moet je twee dingen doen.

1. Boek een trip naar China voor na 23 augustus
2. Koop daar de Galaxy Note 8 Emperor Edition

Samsung zou in Aziƫ namelijk met een speciale uitvoering van de Galaxy Note 8 komen: de Emperor Edition. Deze toestellen krijgen 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Het reguliere model heeft 6GB RAM, maar moet het doen met 64GB opslagruimte. De speciale uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs.

We hebben zo’n voorgevoel dat de Emperor Edition behoorlijk duur gaat worden, dus misschien kun je de kosten van een tripje beter uitsparen en een Europese Note 8 kopen. En wie weet staat er ook voor ons wel een ‘special edition’ op de agenda…1 reactie

Ik erger me altijd kapot aan de keuzes van bedrijven als Samsung om maar te bepalen voor de consument wie wel en wie niet een bepaald toestel mag kopen. Alsof er in heel Europa niemand is die zo’n Emperor edition zou willen. Gooi dat ding gewoon in heel de wereld op de markt. Je ziet vanzelf wel waar ze het wat minder goed doen en daar stuur je dan dus ook wat minder exemplaren naartoe. Ik zou er zelf in ieder geval best eentje willen maar het liefst wel eentje bij een Nederlandse winkel vanwege garantie e.d.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).