Galaxy S7 onderwater unboxing + teardown

Auteur: , 1 Reactie
S7 unboxing

Bij ieder nieuw toestel weet je dat er de nodige unboxing- teardown- en droptestvideo's gaan opduiken. Bij ieder nieuw toestel weet je ook dat ze weer een stukje sneller gaan verschijnen dan de vorige keer.

De S7 bestaat nog maar een dag of twee maar de eerste sloop- en unboxingvideo’s zijn nu al een feit.

In Rusland is er al iemand op het idee gekomen zijn gloed-gloednieuwe Galaxy S7 te slopen, ten einde ons te kunnen vertellen wat er nu precies binnenin te vinden is. En wat blijkt? De S7 gebruikt een hoop lijm om de plaat aan de achterkant op zijn plaats te houden, lijm die vermoedelijk helpt bij het waterdicht houden van het toestel. Volgens de slopende Rus betekent dit dat langdurige blootstelling aan direct zonlicht de waterdichtheid zou kunnen aantasten. Je bent gewaarschuwd. Verder leren we dat (in ieder geval) dit toestel beschikt over een Exynos 8890.

Hitech Mail

De unboxing-video is een promo-stuntje van T-Mobile (slimme jongens daar bij T-Mobile), maar we wilden hem je niet onthouden. De IP-rating van 86 staat garant voor een (spoiler alert) probleemloos geunboxte S7.1 reactie

Het lijkt me nu niet bepaald een praktisch probleem dat de lijmlaag (tussen toestel en backplate) blootgesteld zou worden.

En het is IP68 overigens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).