Game of Thrones-concert komt naar Nederland

Auteur: , Geen reacties
GoT

Een must-visit voor de fans!

Vermoedelijk moet je nog tot 2019 wachten op een nieuw seizoen Game of Thrones. Dit betekent niet dat je in 2018 niet kunt genieten van de tv-serie. Componist Ramin Djawadi heeft namelijk aangekondigd dat er een wereldtour gaat komen van het Game of Thrones-concert.

Via Facebook Live op de officiƫle Game of Thrones Facebook-pagina maakte Djawadi de data bekend. Het orkest doet ook Nederland aan. Op 21 mei 2018 staat Djawadi met het orkest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het orkest reist kriskras door Europa en zal bijna iedere dag een nieuwe stad aandoen. Naast Amsterdam doet het orkest ook onder andere Madrid, Parijs, Stockholm en Belfast aan.

De show bevat live muziek van een orkest, onder begeleiding van beelden van serie Game of Thrones. Daarnaast zijn er een aantal special effecten en een lichtshow. Hou de Game of Thrones-Facebook pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Tickets gaan vanaf 29 september in de verkoop. Gebruik de code WINTER om korting te krijgen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).