Gamecontroller van Logitech voor iOS 7 onthuld

Logitech PowerShell Controller + Battery
Een dag na de lancering van de allereerste iPhone-controller met iOS7-ondersteuning komt concurrent Logitech ook met een controller die je kan gebruiken via je iPhone 5(s) en vijfde generatie iPod touch.

Dat Logitech bezig was met de ontwikkeling van een dergelijke controller wisten we uiteraard al een tijdje, want de afgelopen maanden zagen we zowel gelekte afbeeldingen als een teaser voorbij komen.

Net als de MOGA Ace Power beschikt ook de Logitech PowerShell Controller over een ingebouwde accu, eentje met een capaciteit van 1500mAh om precies te zijn. De Logitech PowerShell Controller + Battery is te gebruiken in combinatie met de iPhone 5, iPhone 5s en iPod touch (5e generatie).

Logitech is zo verstandig geweest om bij het design rekening te houden met de camera, volumeknoppen, schakelaar voor beltoon/dempen, aan/uit-knop en sluimerknop, zodat die allemaal bereikbaar blijven als je iPhone/iPod in de controller zit.

Deze controller van Logitech weegt 120 gram en beschikt ook over een aansluiting voor je koptelefoon (3,5 mm). Logitech vraagt 99,99 euro voor de PowerShell Controller + Battery en de verzending is gratis.

[gv data=”2PeaKZErohs”][/gv]

[lg_folder folder=”Logitech/Powershell_Controller_Battery/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Wat ik zo graag wil weten van al die nieuwe controllers is of je ze via de lightning naar hdmi adapter of misschien zelfs rechtstreeks hdmi op de tv kan aansluiten (en dat ie dan ook bij laadt) pas als dat mogelijk is wil ik zo’n ding. Via apple tv op de tv is geen optie omdat er altijd een kleine vertraging zit in het netwerk waar die dan mee verbind plus je hebt altijd een netwerk nodig. Ben je een keer op vakantie waar wel een tv is en geen netwerk en dan houdt het spelen alweer op. Hoop dat iemand hier een antwoord op heeft!

  2. @towi1989 Ja maar tis toch leuk om een echt groot scherm te hebben. Een gameboy is leuk maar een echte nintendo is leuker als je het mij vraagt. Zo moet je het zien. Je hebt als het ware een echte console zoals een xbox of een playstation als dit zou kunnen. Naja de graphics zullen wat minder zijn maar het gaat wel de goede richting op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *