Gameplay beelden GTA V lekken uit via Instagram

GTA V gameplay video's
Benieuwd hoe Grand Theft Auto V eruit gaat zien? Dan hoef je niet meer te wachten tot 17 september. Iemand die zo gelukkig was om alvast het spel te spelen heeft een hele rits video’s op Instagram geplaatst. Ook is er informatie vrijgegeven met betrekking tot GTA Online.

Op het Instragram account van jsticks11 zijn een heleboel, korte, video’s te zien met stukjes gameplay van de vijfde editie van Grand Theft Auto. Als je ze wil bekijken zal je wel snel moeten zijn, want Rockstar houdt er niet zo van als beelden uitlekken. De kans is dan ook groot dat de boel snel offline gehaald gaat worden.

GTA Online
Een ander nieuwtje met betrekking tot GTA is dat vandaag ook details over GTA Online bekend gemaakt zijn. Dit online spel krijg je gratis bij Grand Theft Auto 5. GTA Online zal beschikken over meer dan 500 missies en Rockstar zal regelmatig aanpassingen doen om het spannend te houden.

De online versie van GTA zal gepresenteerd worden op 1 oktober en speelt zich af in dezelfde wereld als GTA 5. Het personage dat je gebruikt in GTA Online kan je zelf helemaal samenstellen en wordt gezien als het “vierde personage” naast hoofdpersonages Franklin, Michael en Trevor.

[gv data=”olEGtoYs_8A”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *