Geef eens een LED-lichtshow met je fietswielen

Auteur: , 2 Reacties
Geef eens een LED-lichtshow met je fietswielen

MonkeyLectric is al een aantal jaar bezig om animaties op je spaken te krijgen. Nu wijken ze uit naar Kickstarter om een nieuw project op poten te zetten.

Het in San Francisco gevestigde bedrijf probeert $180k op te halen om een nieuwe LED-set voor fietswielen te kunnen produceren. Deze units bestaande uit vier lichtbalken worden vervolgens via web-based software aangestuurd, en door het fenomeen ‘nawerking van het oog’ zien we er vervolgens animaties in. Inderdaad, dit bestaat al even, maar ze beginnen blijkbaar weer met iets nieuws.

MonkeyLectric geeft je nu de mogelijkheid om zelf animaties in te voeren en om te zetten in een LED-show. Deze natte droom voor adverteerders zie je hieronder in actie. De early-adopters via Kickstarter betalen de forse prijs van $695 per set.2 reacties

Het is wel geinig, maar zie nog niet zoveel mensen dit op hun fiets installeren, al helemaal niet voor die prijs.
Wow!!! Geweldig! Met wat sponsoring/reclameboodschappen zie ik dit in de toekomst wel aantrekkelijk worden. Helaas is het niet vaak donker als ik fiets..dat is het grootste probleem met deze gadget ben ik bang.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).