Gelekt: de eerste foto’s van de OnePlus 3

Auteur: , 4 Reacties
Eerste fotos gelekt van OnePlus 3

Nadat dit jaar de OnePlus 2 en de OnePlus X zijn gelanceerd, duurt het niet lang meer voordat we straks de OnePlus 3 gaan zien.

De OnePlus One was al een enorm succes in 2014. Dit jaar kwamen daar de OnePlus 2 en de OnePlus X bij, al waren die tot voor kort alleen met een invite te koop. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voordat we ook de OnePlus 3 kunnen bestellen. Dankzij een aantal gelekte foto’s krijgen we nu al een sneak peek van het toestel te zien.

Er is nog weinig bekend over de OnePlus 3, maar volgens de geruchten zal het toestel halverwege 2016 op de markt komen. Als we de gelekte foto’s moeten geloven, beschikt het nieuwe toestel niet meer over fysieke knoppen. De achterkant van het model lijkt vertrouwd, maar het materiaal is mogelijk ‘brushed’ in plaats van het bekende sandstone black. OnePlus zelf heeft nog niets bevestigd over het nieuwe toestel.4 reacties

Voor de apparate lezers: hierbij nog wat Oneplus X invites:
EUDB-2130-2102-6E98
EU0C-7530-0FC1-D2CF
EUE7-1D39-0889-BFF0
Nog 5 dagen geldig!
On topic: ik ben van de One naar de X gegaan, nog steeds tevreden (na een andere Launcher) Ben benieuwd of de 3 weer een echte flagship killer wordt!
@dotternetta: Ik heb de OnePlus X nu een weekje in bezit. Prachtig toestel en de Oxygen OS (Android 5.1.1) draait ook erg smooth. De problemen die er in het begin waren (youtube filmpjes die niet goed afspeelden, lag in scrollen en typen) zijn met de meest recente patch (via OTA) verholpen en ik ben ook blij verrast met de accuduur, de goede 4G- en wifi ontvangst. De opslagcapaciteit is wat minder (16 Gb), maar wel uitbreidbaar. Verder nog een Full HD amoled scherm en 3Gb ram geheugen. Toppertje voor < € 300,- Als je de invite zelf aanvraagt heb je deze binnen een dag of drie in je inbox.
@RRRobert: download en install asus launcher eens! Je zult verrast zijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).