GELEKT: de nieuwe Sony Xperia Z4 Tablet

Auteur: , Geen reacties
Sony Xperia Z4 tablet

Sony mag dan misschien zijn mobiele apparaten-business willen afstoten, voorlopig zitten er nog een aantal nieuwe gadgets in de pijplijn. Zoals deze Xperia Z4 Tablet, opvolger van de Z3 Tablet, die de titel van ‘s werelds dunste en lichtste waterdichte tablet claimde bij zijn introductie vorig jaar.

Voorafgaand aan de onthulling op het Mobile World Congress in Spanje is er een afbeelding en een handjevol info opgedoken van de Xperia Z4 Tablet. Ironisch genoeg stond het korte tijd online in Sony’s eigen Xperia Lounge app. Naast de foto werd gemeld dat de tablet de “latest ultra-fast processor” heeft, beschikt over een “industry-leading battery performance” en voorzien is van een “stunning 2K display”. Oftewel, het 10-inch scherm wordt een feestje qua prestaties, verpakt in een dunne tabletbehuizing. Zijn voorganger moest het nog met een 1080p-resolutie stellen.

De styling van de tablet komt overeen met de huidige designtaal van Sony, waarbij opnieuw opvalt dat de tabletdikt erg gering is. Begin maart komen we er meer over te weten, als Sony de tablet laat debuteren op het Mobile World Congress.

Sony Xperia Z4 tabletEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).