Gelekte foto’s tonen kleinere Xperia Z1

Sony Xperia Mini
Het lijkt erop dat de Sony Xperia Z1 een klein broertje erbij gaat krijgen, de Xperia Z1 f. Tenminste, als wij deze foto’s mogen geloven.

Uiteraard moet je zulke foto’s altijd met een korreltje zout nemen, maar deze foto’s van Xperiablog lijken erg betrouwbaar. We zien wat promotiemateriaal van de kleine, samen met een imposante lijst met de specificaties vergeleken met zijn grotere broer.

Deze lijst laat zien dat de Z1 f dezelfde 2.2 GHz quad-core Snapdragon 800 CPU krijgt als de ‘fullsize’ Z1. Er zal een 4.3 inch display in zitten dat draait op 720×1280. Verder heeft de telefoon 16 GB interne opslag, 2GB RAM, een 2300mAh accu en dezelfde 20,7 megapixel camera achterop als de Z1. Ook zien we dat Sony ervoor gekozen heeft om de telefoon beperkt stof- en waterbestendig te maken.

Als we deze foto’s dus mogen geloven zal de nieuwe een behoorlijke powerhouse van een telefoon zijn, en geen enkele moeite moet hebben om Android 4.2.2 (of later) te draaien. Al het goede van de Z1, maar dan in een kleinere verpakking.

[lg_folder folder=”Sony/0_Gelekt/Sony_Xperia_Z1f/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *