Ghost Recon Wildlands open beta – Dit moet je allemaal weten

Auteur: , Geen reacties
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Vanaf volgende week kunnen we eventjes aan de slag...

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zal van 23 tot 27 februari voor iedereen speelbaar zijn. Na de gesloten beta is nu bekendgemaakt dat iedereen de nieuwe open wereldgame van Ubisoft kan testen.

Om deel te nemen aan de open beta hoef je je alleen hier te registreren. Je kiest dan of je de game op de PC, Xbox One of PlayStation 4 wilt spelen. Vanaf maandag 20 februari is de game al te pre-loaden, zodat je de 23e niet hoeft te wachten met spelen.

De speler kan tijdens de open beta aan de slag in 2 van de 21 regio’s uit Ubisoft’s grootste virtuele wereld tot dusver. Net als in de volledige game draait ook de beta om co-op gameplay. Je kunt dus met maximaal drie vrienden samenwerken, mits je op hetzelfde platform speelt. Uiteraard is het ook mogelijk om in de singleplayer met drie computergestuurde Ghosts te spelen.

Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, waar drugskartels het voor het zeggen hebben. De speler moet een einde zien te maken aan de narcostaat. Door middel van een grote open wereld wil Ubisoft de speler de vrijheid geven om missies in eigen stijl te spelen. Je kunt ervoor kiezen om stil te werk te gaan, maar je kunt natuurlijk ook altijd ‘guns blazing’ gaan.

De volledige game komt op 7 maart uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Spelers die voor 31 maart met hun beta-account de volledige game spelen, krijgen de exclusieve bonusmissie ‘Unidad Conspiracy’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).