Google-app krijgt update voor iOS: zoeken nog makkelijker

Google-app krijgt update voor iOS: zoeken nog makkelijkerGoogle verrast ons dit jaar al vroeg met een kerstcadeau: de nieuwe Google-app voor iOS krijgt namelijk de Material Design-look en een hoop nieuwe functies.

De nieuwe applicatie zorgt ervoor dat je eenvoudig kan multitasken. Zo kan je bijvoorbeeld eerder bekeken pagina’s terugkijken en een nieuwe zoekopdracht indienen met een tik op je scherm. Daarnaast keer je eenvoudig weer terug naar het zoekscherm via de blauwe Google-knop.

Ook is het vanaf nu mogelijk om binnen de app te zoeken in Google Maps. Als je dus op zoek bent naar een bepaald restaurant of een winkel, dan laat Google je meteen de locatie zien via Maps. Wanneer je klaar bent om te vertrekken, wordt de Google Maps-applicatie automatisch opgestart om je de juiste weg te wijzen.

Wanneer je bepaalde plannen hebt gemaakt, zorgt Now Cards ervoor dat je een notificatie krijgt. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer je bestelling verzonden is of je een vliegticket hebt geboekt. Je kunt de nieuwe applicatie hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *