Deze 10 apps wonnen de Google Play Awards

Auteur: , Geen reacties
Win

De Play Store van Google bestaat inmiddels al een tijdje, maar er waren nog steeds geen awards voor. Tijd voor een lijstje met de 10 beste apps.

Apps worden al gerated door de gebruikers en natuurlijk is er ook regelmatig een review te vinden op internet. Verder waren er ook overzichtjes van meestgezochte app. Maar wat we nog niet hadden was een Google Play Award voor de beste apps. Gelukkig heeft Google die leegte opgevuld met, je raadt het al, de Google Play Awards.

Ze nomineerden onlangs 43 apps voor de awards, en tijdens Google I/O werden de winnaars bekendgemaakt. Als het geheugen van je smartphone nog niet vol is, dan moet je het onderstaande lijstje maar een checken. EN tja, wat heb je anders te doen op zo’n druilerige zaterdag?

Dit zijn de winnaars:

De overall winnaar van de beste app werd dus Houzz. De app is speciaal voor mensen die nogal van het veranderen van hun huis houden. Je kunt er de indeling van je kamer mee veranderen. Maar je kunt er ook foto’s van de huizen van anderen bekijken. Zo doe je inspiratie op voor je verbouwing.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).