Google’s Inbox app is een slimmere versie van Gmail

Auteur: , 1 Reactie
Inbox-Gmail

Inbox is een nieuw initiatief van Google, en lijkt op het eerste gezicht een samensmelting van Google Now en Gmail te worden.

Het team van Gmail heeft zojuist Inbox onthuld, een nieuwe opzichzelfstaande app, die Gmail dus niet gaat vervangen. Het is een nieuwe manier om samen te werken met andere Googlediensten, zodat er op een nieuwe en slimme manier met het begrip van e-mailen omgegaan kan worden.

Slimme inbox
Een ‘smart’ inbox dus, die het principe van een overstromende mailbox verleden tijd moet maken. Met een druk op de knop krijg je met Inbox een scherm te zien met de mailtjes die voor jou zijn samengesteld. Belangrijke evenementen of mails krijgen voorrang en worden uitgelicht in een Google Now-achtig uiterlijk.

Ook kun je activiteiten toevoegen, zodat je er ook een to-do-list bij hebt. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wat belangrijk is en wat je later die dag ook nog op je gemak in je Gmail-applicatie kunt lezen. Een afspraak over het hoofd zien omdat er op hetzelfde tijdstip tien spammails binnenkomen is er met Inbox dus niet meer bij.

Voorlopig worden er alleen uitnodigingen verstuurd om de app te downloaden, als jij zo’n uitnodiging wilt ontvangen kun je een mailtje sturen naar een speciaal adres. Wanneer de uiteindelijke versie uitkomt is nog niet bekend.1 reactie

http://img.washingtonpost.com/blogs/the-switch/files/2013/11/google+gif.gif
Moest meteen aan dit Gifje denken.

OT: wedden voor 5 eu dat deze dienst niks wordt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).