GTA Online Transform Races is live: dit zit erin

Auteur: , Geen reacties
GTA Online Transform Races

Lees hier wat je kunt verwachten van de nieuwste grote GTA V update.

Dat GTA V al enkele jaren uit is, blijkt geen probleem voor veel gamers. Na de enorm toffe singleplayermodus is er meer dan genoeg te beleven in het online deel, GTA Online. Doordat Rockstar regelmatig GTA voorziet van nieuwe content, blijft de multiplayer spannend genoeg om zelfs in 2017 nog nieuwe updates door te voeren.

Vandaag is het de beurt aan GTA Online Transform Races. Zoals je in onderstaande video kunt zien, gaat het er nogal hard aan toe in de nieuwe content. Er zijn nieuwe stuntraces toegevoegd die van een speciale twist voorzien zijn.

Tijdens deze stuntraces verandert je voertuig tijdens de loop van de wedstrijd telkens in een ander voertuig. Van vliegtuigen tot speedboots tot supercars, je kunt het zo gek nog niet verzinnen. Zelfs skydiven is niet uitgesloten in de nieuwe GTA Online Transform Races content.

De nieuwe update is vandaag gelanceerd, dus pak je controller en download ‘m meteen. Neem je vandaag deel aan de nieuwe races, dan ontvang je ook nog eens dubbele RP en twee keer zoveel geld. Hopelijk heeft Rockstar nog meer van dit soort updates voor ons in de toekomst.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).