Hands-on video nieuwe HTC vlaggenschip gelekt

HTC U 11 hands on video
Al verwijder je de video nog zo snel, het internet achterhaalt ‘m wel.

Nog enkele dagen wachten en dan verschijnt het nieuwe vlaggenschip van het noodlijdende Taiwanese bedrijf HTC. De ooit zo populaire tech-gigant is inmiddels ver weggezakt in het smartphonemoeras. De nieuwe HTC U 11 moet daar verandering in brengen. Door middel van een gelekte hands-on video weten we al wat we kunnen verwachten.

YouTuber iVenyaWay was zo lief om vandaag zijn eerste ervaring met de HTC U 11 te delen met de rest van de wereld. Natuurlijk verwijderde hij het filmpje zo snel mogelijk aangezien dit nog niet getoond mocht worden van HTC, maar het internet vergeet werkelijk niets.

In onderstaande mirror is te zien dat vrijwel alle gelekte details en specs terug zijn te vinden. Denk hierbij aan de nieuwe Edge Sense-functie, waarmee gebruikers vanaf de zijkanten van het toestel applicaties kunnen starten of andere dergelijke acties uitvoeren.

Wat daarnaast al snel opvalt in de video zijn de felle kleuren waarin het toestel te verkrijgen wordt. Ook het gerucht dat er geen koptelefooningang aanwezig is, wordt in deze video bevestigd. Verder meldt Reddit-gebruiker PoLVieT ook dat alleen de Chinese variant over 6GB aan RAM beschikt, en de rest van de wereld een HTC U 11 krijgt met ‘slechts’ 4GB RAM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *