Het horloge voor scheidsrechters tijdens het WK voetbal

Auteur: , 1 Reactie
Het horloge voor scheidsrechters tijdens het WK voetbal

Ook scheidsrechters van het wereldvoetbal gaan met de tijd mee.

Het wereldkampioenschap voetbal gaat binnenkort van start. Helaas doet Nederland niet mee, maar dat mag de pret niet drukken. Ga naar een café, bestel een biertje en geniet van het voetbal.

Dit kampioenschap gaan scheidsrechters gebruik maken van een nieuwe smartwatch van Hublot. Het merk is hoofdsponsor van het WK voetbal 2018 en dus is het niet zo vreemd dat scheidsrechters met een Hublot-horloge gaan lopen. Het merk heeft de smartwatch speciaal voor het kampioenschap ontwikkeld.

De Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia draait op Wear OS en heeft een Intel Atom Z34XX processor. Informatie wordt weergegeven op een 400 x 400 AMOLED scherm. Verder beschikt de wearable over Bluetooth 4.1 en 802.11n Wi-Fi. De batterij moet ongeveer een dag mee gaan. De batterijcapaciteit van de smartwatch bedraagt 410mAh.

Niet alleen scheidsrechters zullen de Hublot dragen. Ook consumenten kunnen de smartwatch scoren. Hublot maakt 2.018 exemplaren van de wearable voor een prijs van 5.200 (!) dollar per stuk.1 reactie

da;s vrij prijzig voor een smart watch in een stalen huisje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).