Hier, 3 dikke trailers die je deze week (wellicht) gemist hebt

Auteur: , Geen reacties
Eindelijk

Stranger Things, een nieuwe Jackass en potentieel vernieuwende horror.

Deze week kwamen er een aantal trailer van veelbelovende titels uit. Eerder schreven we al over Spider-Man: Far From Home en een volledige scène die getoond werd. Daar kunnen we nu nog drie trailers van films en series bij optellen.

Stranger Things S3
Het langverwachte derde seizoen van Stranger Things komt binnenkort uit. Om ons nog heel even warm te maken voor de aankomende avonturen met The Upside Down, Eleven & the gang en een aantal angstaanjagende monsters dropt Netflix de laatste trailer voor seizoen 3 (hier vind je de ook nog de eerste trailer). Met bijna 3 minuten is het een zeer uitgebreide inkijk in het aankomende epos. Check het zelf:

Bad Trip
Dit minder grootschalige project is desalniettemin veelbelovend. Bad Trip lijkt namelijk een brug te slaan tussen twee gigantisch populaire (en weer vergeten) concepten. De stunts van Jackass worden in deze mocumentary/film gecombineerd met de ‘echte’ situaties uit Borat, inclusief een gedeeltelijk fictief verhaal gespeeld door acteurs. Zou dit het startschot voor een nieuw era van stunts en pranks worden?

Ready or Not
De laatste jaren is er zonder twijfel te spreken over een herleving van het horror-genre. Waar de vroege jaren 2000 getypeerd werden door ‘found footage films’ en generieke reboots zijn er de laatste paar jaar een hoop unieke horrorfilms uitgekomen. Denk aan Get Out, Hereditary en A Quiet Place. Of Ready Or not in dat rijtje gaat passen is nog maar de vraag, maar de trailer suggereert een perfecte mix van belachelijk horror-plot en een portie zelfspot/zwarte humor.

Foto @NetflixEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).