Hilarische Wolfenstein 3D-remake ziet er belachelijk uit

Wolfenstein-Remake
De gamesindustrie slaat ons om de oren met remakes van klassieke videogames, maar deze (gratis!) nieuwe versie van Wolfenstein ziet er wel heel bijzonder uit en voegt tevens elementen uit Minecraft toe.

Super Wolfenstein HD is een remake van een ander kaliber. Dat merk je al direct als je begint te spelen, en je bewapend bent met een schep waarmee je (in de stijl van Minecraft) door de herkenbare blauwe muren heen kunt graven. Als je de eerste vijanden tegenkomt zul je ook zien dat er wat gesleuteld is op het gebied van physics in de game, wat tot hilarische, onnatuurlijke bewegingen kan leiden. Kijk maar naar deze gifjes van Kotaku.

Gratis spelen
Zo spartelen de poppetjes die je neerschiet op de grond rond als een schildpad die op zijn rug ligt, en gaan de geweren van je tegenstanders alle kanten op als ze de trekker overhalen. De remake is gemaakt door een stel technische fans (bekend van Broforce), wat betekent dat je de game volledig gratis kunt downloaden en spelen via deze link. Laten we hopen dat dit project een succes wordt, en de volledige game deze bizarre make-over krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *