Hoe zit het met cheaters op Apex Legends?

Auteur: , Geen reacties
Hoe zit het met cheaters op Apex Legends?

Heeft de game nog te maken met stiekemerds die op oneerlijke wijze het spel spelen?

Toen Apex Legends net werd uitgebracht had Respawn Entertainment het er maar druk mee. Vooral in het begin had deze nieuwe game relatief veel met cheaters te maken. De maker van het spel ging hard aan de slag om deze cheaters te verbannen.

Respawn Entertainment is er niet vies van om updates te delen met de wereld. Zo laat de maker van Apex Legends weten inmiddels 770.000 cheaters te hebben verbannen van de game. Ook zijn 300.000 registraties voor een nieuw account tegengegaan. De afgelopen maand zeggen de makers het aantal cheaters in de game drastisch te hebben teruggebracht. Dat laat het bedrijf weten middels een community post op Reddit. De afgelopen maand hebben de makers tevens meer dan 4.000 aanbieders van cheats verbannen.

De vraag die ook meteen gesteld kan worden is in hoeverre Apex Legends nog populair is (voor cheaters). Vorige maand kon je hier lezen dat het aantal Twitch-streams terugvalt en dat de algehele populariteit van Apex Legends lijkt te krimpen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).