Horlogemaker wil scoren met legendarische Apple-quotes

Auteur: , 1 Reactie
Horlogemaker wil scoren met legendarische Apple-quotes

Swatch neemt Apple op de hak met zijn nieuw verworven trademark in Europa.

Het trademark luidt namelijk als volgt: ‘One more thing’, ook wel bekend als een van de beroemdste uitspraken van Steve Jobs. Daarnaast heeft het bedrijf ook patent aangevraagd op ‘Tick different’ in plaats van Apple’s iconische ‘Think Different’. De twee woorden werden gebruikt voor Apple’s campagnes vanaf 1997 tot het jaar 2002.

Steve Jobs sloot persconferenties van af met zijn beroemde zin ‘there’s just one more thing’, waarna het meest belangrijke nieuwe product werd onthuld. Natuurlijk heeft Jobs de uitspraak niet uitgevonden, maar hij wordt er wel mee geassocieerd. Sinds Jobs in 2011 overleed heeft Apple de uitdrukking niet meer gebruikt, totdat de Apple Watch werd onthuld. Het horloge is dan ook het grootste nieuwe product sinds de dood van Jobs.

Wat Swatch uiteindelijk van plan is met de uitdrukkingen is nog niet bekend. Het zou kunnen dat het bedrijf wilt voorkomen dat Apple de uitdrukkingen weer gaat gebruiken, maar het kan ook te maken hebben met een nieuwe reclame, waarin de draak wordt gestoken met het techbedrijf.1 reactie

Al eens aan een dagboek gedacht?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).