Hot Wheels komt met gave NFC auto’s [video]

Auteur: , Geen reacties
Hot Wheels komt met gave NFC auto's [video]

Wedden dat papa en mama het nu ook veel leuker vinden om te spelen met de autootjes?

Hot Wheels van Mattel vermaken al jaren kinderen. Met de kleine auto’s en grappige banen is menig kind opgegroeid. Het bedrijf gaat nu een stapje verder door een slimme baan te introduceren. Deze upgrade komt in vorm van de Hot Wheels Smart Track Kit, Race Portal en de Hot Wheels ID auto’s.

De ID auto’s die rijden op de slimme baan maken contact. Die staan vervolgens in verbinding met een app op iOS (iPhone of iPad). Vervolgens kun je vanaf die app lezen hoe hard de auto’s rijden, tellen hoeveel rondjes er zijn gereden en nog veel meer.

De techniek werkt door middel van NFC. Technologie die bijvoorbeeld ook in je smartphone of pinpas te vinden is. Hot Wheels brengt zes mini collecties van deze serie op de markt. Mattel gaat de sets exclusief via Apple verkopen. Een autootje kost 6,99 dollar. Er komen online uitdagingen beschikbaar via de app. Zo blijft je kroost nog langer zoet met de Hot Wheels auto’s.

De mini collecties bevatten zowel echte als fantasieauto’s. Het gaat hier om de Corvette C7R, SRT Viper GTS-R, 2016 Mercedes AMG GT, Aston Martin One-77, Howlin Heat, Motosaurus, Shark Hammer 2.0 en de Arachnorod. Naast de auto moet je een Hot Wheels Race Portal kopen (39,99 dollar). Eén geheel pakket kopen kost 179,99 dollar. Het zogenaamde Hot Wheels Smart Track. Kost een paar duiten maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen. Check een hands on van Engadget hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).