How-to: downgrade naar iOS 8.1 en installeer je jailbreak

Auteur: , 5 Reacties
How-to: downgrade naar iOS 8.1 en installeer je jailbreak

Was je van plan je iPhone of iPad te jailbreaken, maar heb je iOS 8.1.1 al geïnstalleerd? Er zit helaas maar één ding op: downgraden.

Apple heeft er namelijk voor gezorgd dat de jailbreakers de nieuwste iOS-versie vooralsnog niet kunnen kraken. Dat was bij iOS 8.1 wel het geval, dus wil je aan de slag met een jailbreak, dan moet je er snel bij zijn. Apple laat het vooralsnog namelijk toe om iOS 8.1 te downloaden en te installeren. Wij leggen in vijf stappen uit hoe je dat doet.

Stap 1: Check eerst of Apple het nog toelaat om iOS 8.1 te downloaden.

Stap 2: Download de iOS 8.1 firmware voor je Apple-device hier en sla het bestand op.

Stap 3: Hang je apparaat aan je computer en start iTunes op. Houd de alt-toets ingedrukt en klik tegelijkertijd op ‘zoek naar update’. Ga dan terug naar je desktop en open het iOS 8.1 firmware-bestand.

Stap 4: Vervolgens gaat iTunes aan de slag met het downgraden naar iOS 8.1. Wanneer Apple dit niet meer toelaat zul je een error-melding op je scherm te zien krijgen.

Stap 5: Wanneer de downgrade gelukt is, kan je hier een OS X jailbreak-tutorial raadplegen voor iOS 8. Ben je een Windows-gebruiker, bekijk dan deze tutorial.5 reacties

Is dat nog steeds zo populair dat Jailbreaken?
@sebasjuhh: Blijkbaar wel. Ik gebruik zelf een iPhone 5, die niet ge-jailbreakt is.

Vind het een beetje vreemd.. Als je toch je toestel zo nodig wil “modden” kun je dan niet beter een Android-based toestel nemen? Die heeft een open interface die je dan niet meer moet “kraken”. Naar mijn weten geeft Apple ook geen garantie op ge-jailbreakte toestellen.
Ff terzijde: voor Windows gebruikers is het shift key indrukken in stap 3. heb het ook net gisteren gedaan :)
Wel redelijk ellendig dat meerdere stappen afhankelijk zijn of Apple het toe laat.
Thnx voor deze video apparata!!!!!

Echt super top artikel dit! We love the iphone.

Nogmaals thnx

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).