HP heeft een Star Wars Notebook gemaakt die je wilt hebben

Auteur: , Geen reacties

Voor de nerd die zijn Star Wars-liefde graag overal kenbaar maakt.

HP springt op de bandwagon van Star Wars: The Force Awakens en introduceert een notebook in de stijl van het Galactische Keizerrijk. Ze hebben hem een ‘battle-worn’ distressed design gegeven, met de woorden Galactic Empire op het scharnier, geschreven in het Aurebesh lettertype. Op het keyboarddek staat een Stormtrooper afgebeeld, naast het X-Wing Star Fighter Guidance System op het touchpad. Op de achterkant piekt Vader om een hoekje.

Je krijgt er ook een portie unieke Star Wars-content bij, te vinden in de Command Center-app, waarin meer dan meer dan duizend foto’s van ‘behind the scenes’ staan. Ook het Aurebesh lettertype is aanwezig.

Qua specs is het geen hoogvlieger. De 15,6 inch notebook is uitgerust met een zesde generatie Intel Core i5 processor, een 1 TB HDD, 8GB werkgeheugen, en een NVIDIA GeForce 940m grafische processor. Waar de VS hem voor 699 dollar mag meenemen, kost hij in ons land 899 euro. Exclusief bijpassende Star Wars-hoes (€39).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).