HP Spectre 13: dunste laptop ooit met touchscreen

Auteur: , Geen reacties
HP Spectre 13

Een ultradunne laptop voor de consument.

Vandaag is de nieuwe generatie HP Spectre 13 en HP Spectre x360 13 laptops gepresenteerd. Deze laptops beschikken ten opzichte van voorgaande versies over betere prestaties, een langere batterijduur, haarscherp beeld en een modern design.

Met de tweede generatie Spectre 13, de dunste laptop met een touschscreen ooit, kun je als gebruiker volledig je ei kwijt op deze flinterdunne laptop, zonder dat je hiervoor inlevert op kwaliteit. Onder de kap bevindt zich een 8e generatie Intel CoreTM quad-core processors3.

HP’s Spectre x360-laptop beschikt nu over de langste batterijduur ooit voor een convertible voorzien van een quad-core processor zonder dat ingeboet is aan design en duurzaamheid van het ontwerp. Daarnaast is de beveiliging versterkt, onder meer met de nieuwe optie voor een speciaal privacyscherm.

De dunne HP Specte 13 is beschikbaar met een Intel® Core™ i5 en i7 processor, voldoende opslag met tot 1TB PCIe SSD9, en multitasken met een 16GB LPDDR3. De laptop beschikt over 11,5 uur aan batterijduur en is binnen een halfuur voor 50% opgeladen.

De HP Spectre x360 houdt het maar liefst 16,5 uur uit op een volle lading. Ook hier heb je de keuze uit een Intel® Core™ i5 en i7 processor, geheugen tot 16 GB LPDDR3 en optie tot 1TB PCIe SSD9 voor de opslag.

De HP Spectre 13” laptop is in Nederland vanaf november verkrijgbaar, voor een adviesprijs van €1,399, terwijl de HP Spectre x360 over een adviesprijs van €1,299 beschikt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).