Huawei smartwatch komt eraan

Auteur: , 1 Reactie
Huawei smartwatch komt eraan

Eind deze maand zal Huawei tijdens het Mobile World Congress in Barcelona meerdere noviteiten onthullen, waaronder een nieuwe smartwatch, twee tablets en een nieuwe smartphone.

De komst van Huawei’s verse apparaten werd door een anonieme bron aan de Wall Street Journal gemeld. De smartwatch zal moeten concurreren met Samsung en Sony, verder is er nog weinig bekend over de slimme klok.

Wat betreft de nieuwe smartphone van Huawei meldt de bron dat dit geen opvolger van de Ascend P6 wordt. Die telefoon zou later onthuld worden op een Huawei-evenement. Over de nieuwe tablets laat het Chinese bedrijf helemaal niets los.

Ik ben benieuwd of de smartwatch een succes gaat worden. Steeds meer bedrijven ontwikkelen een smartwatch, maar gezien het ding niet veel toevoegt ten opzichte van een smartphone, zullen alleen gadgetfreaks de smartwatch omarmen. Als we straks meer spraakgestuurde commando’s in het besturingssysteem krijgen, wordt het natuurlijk wel verleidelijk om bij iedere handeling je ‘Knightrider move’ in te zetten. Kitt, what’s the time?1 reactie

Als de Huawei smartwatch komt zal dat zeker een interessant iets worden in mijn ogen. Mits hij natuurlijk net zo veelzijdig wordt als de galaxy gear maar wel met de Huawei prijs, en niet zo’n halve smartwatch die eigenlijk niks kan..
Het zou in ieder geval geweldig zijn naast m’n Ascend P6!
Ik zeg; verras ons maar Huawei!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).