Huh: deze Netflix-serie komt uit op Blu-ray en DVD

Auteur: , Geen reacties
Huh: deze Netflix-serie komt uit op Blu-ray en DVD

Dat is ongebruikelijk.

Het voordeel van Netflix is dat je niet meer een Blu-Ray of DVD-schijfje in je media-apparaat hoeft te steken. Je kunt door een reeks films en series scrollen, deze selecteren en achterover leunen.

In deze moderne tijd is Netflix natuurlijk dé vervanger van de ouderwetse discs. Er is echter iets opmerkelijks gaande. De Netflix-serie The Haunting of Hill House komt namelijk uit op Blu-Ray! Dat heeft Mike Flanagan, regisseur van de serie, bekendgemaakt op Twitter.

De Blu-Ray bevat de 10 afleveringen van het eerste seizoen The Haunting of Hill House. De populaire serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1959 van Shirley Jackson. In de serie speelt onder andere Nederlander Michiel Huisman een rol. Andere castleden zijn Oliver Jackson-Cohen, Victoria Pedretti en Carla Gugino.

Een pre-order plaatsen voor de serie kan bij Amazon. De Blu-Ray gaat 39,99 dollar kosten. De DVD-versie is iets goedkoper en kost 31,99 dollar.

Volgend jaar verschijnt het tweede seizoen van de serie. Deze gaat The Haunting of Bly Manor heten en krijgt een geheel nieuw verhaal. Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek The Turn of The Screw van Henry James uit 1898.

Lees ook: Wanneer keert The Crown terug op Netflix?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).