In deze game speel je als de Demogorgon uit Stranger Things

Auteur: , Geen reacties
In deze game speel je als de Demogorgon uit Stranger Things

Griezelen met een tandje Stranger Things in deze game.

Fans van Stranger Things opgelet. Wellicht is dit het moment om de game Dead by Daylight te kopen als je deze nog niet had. De horrorgame is speelbaar met een aantal eigen characters, maar kent ook wereldberoemde karakters uit de game- en filmindustrie.

Door middel van downloadbare content kun je onder meer met characters uit Halloween, The Texas Chainsaw Massacre, A Nightmare on Elm Street, Saw, Evil Dead, Scream en Left4Dead spelen. Aan die lijst met DLC speelbare characters zal binnenkort Stranger Things worden toegevoegd.

De makers van de game voegen drie bekende Stranger Things-characters toe aan Dead by Daylight. Het gaat hier om het bekende monster ‘Demogorgon’ en twee niet al te onbekende inwoners van Hawkins, namelijk Nancy Wheeler en Steve Harrington.

De DLC komt in september naar Dead by Daylight. Onderdeel van de DLC is ook een nieuwe map. Deze map is het ondergrondse complex dat zich onder het Hawkins National Laboratory begeeft. Check een trailer van deze downloadbare content hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).